Sanne zoekt een Appartement in Gouda

Sanne zoekt: Een Appartement in Gouda

  • Appartement
  • Min. 35 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Hallo!
Ik ben Sanne Maas, 23 jaar en woon in Poortugaal. Ik ben afgestudeerd aardrijkskunde docent en sinds september dit jaar ben ik gestart met een (pre-)master aan de Universiteit Utrecht, waar ik nog de komende twee en een half jaar studeer.
Naast het studeren werk ik nog als leider van het animatieteam op een camping in Twente, als Skinactor bij van Hoorne entertainment en als examentrainer bij Lyceo. Hiernaast hou ik enorm van muziek en speel ik gitaar, ukelele, zing en schrijf mijn eigen nummers. Ook ben ik enorm fan van theater, en ik kom dan ook elke week naar Gouda om te repeteren bij de Theaterbakkerheij. Hier speel ik onder andere in de komende grote productie ‘Gouda op sterk Water’.

Vanwege de lange reistijd naar Utrecht (2 uur heen en 2 uur terug) ben ik op zoek naar een woning dichterbij. Doordat ik meerdere keren per week naar het theater in Gouda ga, leek Gouda mij een goede tussenoptie. Plus dat ik de stad heerlijk vind! Zo woon ik dicht bij het theater, en een stuk dichterbij de universiteit.
Ik zal de huur grotendeels betalen van mijn studiefinanciering.
Hopelijk weet u zo genoeg! :)

Algemene informatie: Sanne
  Vrouw, 25 jaar