Fleur  zoekt een Kamer / Appartement in Gouda

Fleur zoekt: Een Kamer / Appartement in Gouda

  • Kamer / Appartement
  • Min. 12 m2
  • Vrouw
  • 25 Per direct

Mijn naam is Fleur, 25 jaar en ik ben opzoek naar mijn nieuwe thuis in Gouda of Utrecht :)

Ik ben afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper. Na een tussenjaar waarin ik voornamelijk bezig ben geweest met mijn eigen bedrijf, voor het eerst in het buitenland heb gewoond en samen met mijn vriend in onze camper van heb rondgereisd, heb ik tegen iedereens verwachting in (en die van mezelf) toch besloten om weer te gaan studeren. Begin september ben ik gestart met de master Interieur Architectuur aan de HKU. Een combinatie van werken en studeren. Over mijn interesses en ergernissen binnen het vak kan ik uren praten, voor nu zal ik jullie hier niet mee vervelen maar in het kort komt het er op neer dat ik mijn creativiteit graag nuttig in wil zetten op het gebied van sociale cohesie, nieuwe woonvormen, gezondheid & duurzaamheid.

Ik hou van natuur en lange wandelingen. Eenmaal geland in Utrecht hoop ik mijn gewoonte om 2 รก 3 keer in de week te boulderen weer op te pakken. Ik hou me veel bezig met duurzaamheid, gezonde voeding en (ver)maak zo nu en dan mijn eigen kleding. Als je me een goed boek geeft hoor je me de hele dag niet mee en mocht je ooit iets van me nodig hebben dan kom je met een bak tiramisu heel ver ๐Ÿ˜‰

Ik ben opzoek naar een huis waar samen wordt geleefd maar waar wel de vrijheid is om je eigen ding te doen. Ik vind het heerlijk om thuis te komen en mijn dag te kunnen bespreken met een huisgenoot, samen te koken of een filmpje kijken. Wel gaat mijn leven vrij druk worden en is mijn thuis is ook de plek waar ik tot rust kom.

Algemene informatie: Fleur
  Vrouw, 25 jaar